Diplomerad Permanent Makeup Artist

Juliet Rose by Jamila

Jag har ett öga på detaljer och jag är väldigt försiktig med att göra resultatet så naturligt och levande som möjligt. Jag använder Bevaro pigment , den är svenska säkra pigment som är godkända och registrerade hos Läkemedelsverket. Det unika med Bevaro är att pigmenten inte ändrar färg överhuvudtaget. Den nyans man valt bleks bara sakta med tiden. Formeln är uppbyggd så att pigmenten inte flyter ut i huden och inte ändrar färg – vilket är helt unikt och nytt på marknaden.

The Best Alternative

Permanent make-up

Permanent make-up är ett fantastiskt alternativ till dig som vill slippa att ständigt behöva måla läpparna eller bättra läppstiftet. Du bestämmer själv om du bara vill jämna till din läppkontur i en naturlig färgton eller ge illusionen av en målad mun.En tatuerad läpplinje kan göra att dina läppar ser större ut. Har du problem med ärrade läppar efter till exempel läpp-, käk- och gomspalt, kan en tatuerad läpplinje vara lösningen.

Vi erbjuder många färgpigment att välja mellan. Har du en favoritpenna eller läppstift? Ta gärna med dig den, för att jämföra. Pigmenten ändrar inte färg, utan bleks sakta med tiden.På Juliet Rose by Jamila vi arbetar med marknadens bästa mikropigmenteringsmaskin: Bioevolution.

Med digital tatueringsteknik blir behandlingen smidig. Tatueringen görs med extremt fina, tunna nålar som går jämt in i huden utan att vibrera. Det gör behandlingen nästintill smärtfri. Nålarna ligger i sterila engångsmoduler för din säkerhet.

Välkomna till Juliet Rose för att boka era tider!

Tattoo & Permanent Makeup Machine Kit

kr 5,995.00
CHUSE C5 Pro Tattoo & Permanent Makeup Machine Kit Features PATENT – CHUSE professional workstation for micro pigmentation, Touch automatic

Tattoo and Permanent Makeup Needles

kr 499.00
Top features Apply to CHUSE C5 machine,Each box of 10PCS,All needles are packaged in an individual sterile pack. sterilized and

Top Micro Pigment Cosmetic Color Permanent Makeup Tattoo Ink

kr 519.00
CHUSE T306, 12ml, Passed SGS,DermaTest Top Micro Pigment Cosmetic Color Permanent Makeup Tattoo Ink
Get In Touch

Missa Inte Vårt Nyhetsbrev

Det tar bara en sekund att vara den första som får reda på våra senaste nyheter och kampanjer …

Används i enlighet med vår integritetspolicy