3D bryn med maskin 2800kr erbjudande

Du blir bedövad både innan och under
Eyeliner typ av fransförstärkning läggs tatueringen tunt mellan ögonfransarna för att ge ett tätare intryck utan att se ”sminkat” ut. Detta kan göras både på övre- och undre fransraden.
Vid en vanlig eyeliner läggs tatueringen mellan ögonfransarna och en bit över, tjockleken bestämmer vi innan och ritar upp.
Även en mer avancerad vinge kan tatueras.
hela tatueringsprocessen tar ca 30-45 minuter som anpassas helt och hållet efter dina önskemål.

Återbesök efter 6 veckor kostar 250 kr

Eyeliner / fransmärkering

3d bryn med maskin för Vackra och välformade ögonbryn kombinerar perfekt ett vackert ansikte. Om du inte är naturligt född med naturliga fylliga ögonbryn kan det enkelt ordnas. tekniken är strå för strå Med en permanent make-up kan du förbättra eller förstärka ögonbryn, eller får nya tatuerande ögonbryn till dig som saknar helt ögonbryn. konsultation + Tatuering tar ca 2 timmar vi utför din tatuering efter dina önskemål. Pris: 3600 kr

Ärrkamouflage

Ibland kan ärrbildning kännas störande. Visste du att ett ärr från exempelvis en plastikoperation eller brännskada går att göra nästintill osynligt?

Metoden bygger på att tillföra ett hudnära pigment som gör att ärret inte syns. Det fungerar bra på alla slags vita ärr på kroppen, i ansiktet eller runt bröstvårtorna. Även brännskadad hud kan få ett bättre utseende.

På Juliet Rose arbetar vi med marknadens bästa mikropigmenteringsmaskin: Bioevolution. Med digital tatueringsteknik blir behandlingen smidig. Tatueringen görs med extremt fina nålar som går jämt in i huden utan att vibrera. Det gör behandlingen nästintill smärtfri. Nålarna ligger i sterila engångsmoduler för din säkerhet. Pigmenten ändrar inte färg, utan bleks sakta med tiden.
Priset varierar beroende på hur de Ärrbildningar Ser Ut

Skalp mikropigmentering / Mikropigmentering av hjässa/skalp

Scalp Micropigmentation är den enda 100% effektiva lösningen för de som lider av alla slags håravfall .
Behandlingen lämpar sig både för män och kvinnor och kan tillämpas istället för hårtransplantation och/eller vid:

Tunnhårighet
Håravfall
Kala fläckar
Alopecia
Ärr
Brännskador

scalp Mikropigmentering är en icke-kirurg behandling som använder detaljerade mikronålar för att plantera in pigmenten i hårbotten. Resultatet är utseendet på små hårsäckar som hjälper till att förtjocka och återställa utseendet på fylligare hår.
obs! priset varierar beroende på den områden som ska pigmenteras
priset är mellan 4000kr och 25000kr
Man måste boka konsultation för att erhålla intropris

3D bryn med Microblading

Ögonbryn 3D/Microblading är en tatueringsteknik för att skapa ögonbryn med ett naturligt utseende. Likt tunna hårstrån tatueras in i huden.  vi har särskilda verktyg för att skapa en symmetrisk form utifrån ditt eget ansikte.
Innan behandling påbörjas kommer din behandlare att skissa fram en form som du känner dig nöjd med. Därefter kommer ni överens om en passande färg. Sedan påbörjas själva behandlingen. Färgen håller mellan 6 månader och 2 år beroende på hudtyp, pigment och skötsel.
Om du har en gammal ögonbryns tatuering sen tidigare som gjorts på en annan salong krävs en konsultations tid först (gäller även påfyllnad). Detta för att vi ska kunna konstatera om det är möjligt att genomföra en 3D ögonbryn/Microblading behandling eller ej. Om en konsultation ej bokas och behandlingen ej kan utföras debiteras man med fullt pris. Om behandlingen ej går att utföra av någon anledning debiteras tiden.
Ett gratis återbesök ingår inom 2 månader i denna behandling. Obs! Återbesöket bör bokas i samband när du bokar tid för din tatuering. Du riskerar annars att inte hitta en ledig tid och går då miste om ditt kostnadsfria återbesök. Återbesöket kan göras tidigast fem veckor efter att du har tatueringen och senast två månader efter för att du ska få ditt återbesök kostnadsfritt. Om du inte dyker upp på ditt gratis återbesök så är din tid förbrukad. Du kommer då att få betala för ditt nästa besök. Bokningar som görs senare än 2 månader bokas som “extra återbesök inom 2-4 månader” och kostar 1500:-. Behövs det ytterligare mindre korrigeringar efter ditt återbesök.

Vårtgårdspigmentering

Vårtgårdspigmentering, eller areola-rekonstruktion
vänder sig till dig som har gjort bröstreduktion eller annan operation som gör att du behöver en ny bröstvårta. Med denna pigmentering kan man “skapa“ en bröstvårta, minimera ärr eller återställa en bröstvårta till sin naturliga färg och form.
Metoden fungerar även utmärkt om du vill ändra färg eller storlek på dina befintliga bröstvårtor.
När nya bröst opereras in, t.ex efter en cancerbehandling, känns de ofta onaturliga och obekväma utan vårtgård. Repigmenteringen kan då bidra till ett naturligare intryck och därför också öka självkänslan och välbefinnandet hos kvinnor, och män, som genomgått bröstkirurgi oavsett orsak.
Före behandlingen målar jag med pensel så att du själv får vara med och välja färg och form och sedan bedövar jag med salva så behandlingen gör inte ont.
Eter behandlingen stöter huden bort en del av pigmenten och därför ingår en återfyllnad som görs efter 5-12 veckor. Då kan man även justera färgen och formen om det är något som inte känns riktigt bra. Pigmenten ändrar sedan inte färg, men bleks sakta med tiden och då kan en återfyllnad göras.

Kom gärna in till oss, eller kontakta oss via telefon eller email för mer information.
OBS! Alla våra pigment är godkända enligt EU:s föreskrifter och förordningar.

Discover a beautiful you with our new Makeup Essentials

Kom!

Lämna vardagen och kliv in i en värld fylld av upplevelser där DU får andrum men också inspiration till ett sunt inre och ett nytt vackert yttre.

SEND US A MESSAGE

KONTAKT INFORMATION

adresss

Näktergalsvägen 18,
352 42 Växjö

mobile-01

Phone: +46 7287 64 08

Har du frågor om hur vi kan hjälpa dig? Skicka ett e-postmeddelande så kommer vi att kontakta inom kort.