Botox

Botulinumtoxin – Rynkor

Rynkor är en del av ansiktets åldrande och skrattrynkor kan vara charmerande. Men arga och sura rynkor kan ge fel budskap via kroppsspråket och är ofta något man vill korrigera. Rynkor uppstår när huden förlorar volym och elasticitet och har ofta ett samband med de mimiska muskler som finns i ansiktet men kan också uppstå på grund av tyngdkraftens verkningar.

Muskelavslappande botulinumtoxinbehandling av rynkor

Muskelavslappande behandling med botulinumtoxin kan användas för att behandla rynkor i ansiktet som orsakas av ansiktets mimiska muskler, t.ex. mellan ögonbrynen, i pannan, runt ögon och mun. Man kan även öppna upp blicken och göra ett litet ögonbrynslyft. Muskelavslappning kan också användas för behandling av näsrynkor, neddragna sura mungipor, rynkor runt munnen, skrynklig haka samt för att lyfta överläppskonturen och ge en sensuell mun. På halsen används behandlingen för att strama upp käklinjen, den s.k. Nefertitelinjen, för att behandla strama stråk (s.k. platysmal bands) och för rynkor i dekolletaget.

Muskelavslappande behandling är inte särskilt smärtsam eftersom den sker med en mycket tunn nål. Oftast syns inte behandlingen men någon enstaka gång kan man få ett blåmärke som behöver sminkas över. Effekten kommer inom några dagar och sitter i 3-6 månader för behandling av rynkor, spänningshuvudvärk och tandgnissling. I ansiktet arbetar vi med mycket små doser och försvagar muskeln precis så mycket som behövs för att släta ut rynkan men ändå behålla en mimik i ansiktet.

Frågor och svar om botulinumtoxin och behandling:

Nej, man skall inte behandla personer som är gravida eller som har neurologiska sjukdomar med nedsatt muskelkraft, t.ex. Myastenia gravis. Det är också klokt att komma på en konsultation så att vi ser att rynkan passar för den här typen av behandling; ibland kan filler vara bättre.

Eftersom man injicerar med en tunn nål så kan man ibland få ett litet blåmärke som syns en dryg vecka. De första dagarna ser man ibland lite rodnad eller svullnad, och lätt klåda eller ömhet förekommer. Detta gäller både behandling med filler och botulinumtoxin. Vid botulinumtoxin ser man även i någon procent övergående huvudvärk eller värk i kroppen någon av de första dagarna, och, sällsynt, så kan man även få ett hängande ögonlock.

I genomsnitt varar behandlingen 3-5 månader och de flesta går ungefär var 4:e månad och gör behandling.

Nej, inte alls. Man kan säga att ansiktet börjar åldras från den punkten man var innan man började behandlingarna. Med fillers eller botulinumtoxin kan man ta ”en paus” i sitt rynkåldrande.

Fyller

tetx

Microneedling / Mesoterapi

Microneedling med DB FNS Penna – Nålbehandling som förbättrar hudstrukturen

Microneedling Penna – är det senaste genombrottet inom hudföryngring och har idag blivit en väldigt populär behandlingsmetod. Metoden går ut på att man med hjälp av nålar orsakar en kontrollerad, fraktionerad mindre skada i huden. Kroppens naturliga reaktion på detta är att den vill reparera skadan och återuppbygga huden. Nålbehandlingen stimulerar hudens tillväxtfaktorer och produktionen av kollagen och kanalerna som skapas ökar hudens upptagningsförmåga av fukt, vitaminer, mineraler och andra näringsämnen.

DB FNS Microneedling Penna är den senaste innovationen inom microneedling

Med hjälp av micronålar som penetreras ner i huden skapas väldigt smala kanaler som ökar hudens upptagning av fukt och andra näringsämnen samt stimulerar hudens naturliga kollagenproduktion. Resultatet blir en bättre hudstruktur och reducering av till exempel rynkor, fina linjer, akneärr med mera. Nålarna som används i DB FNS har genomgått en speciell slipningsteknik av nålspetsarna som minimerar smärta och rodnad. Behandlingen blir därför behagligare än med andra microneedling metoder.

Behandlingsområden

Nålbehandlingen stimulerar hudens tillväxtfaktorer och produktionen av kollagen och kanalerna som skapas ökar hudens upptagningsförmåga av fukt, vitaminer, mineraler och andra näringsämnen. Med microneedling kan man bland annat förbättra hudstrukturen och minimera: fina linjer, rynkor, operationsärr, hudbristningar, pigmentering, acneärr.

HydraFacial djuprengöring

4 steg till en bättre hy
Hydrafacial är den enda behandling som kombinerar peeling och intensiv återfuktning samtidigt. Smärtfri rengöring tack vare en vakuumbaserad våtslipning som mjukgör, lyfter och tar bort pormaskar, talg och orenheter. Munstycket fungerar som en liten dammsugare som suger upp orenheterna som hamnar i en liten behållare i maskinen. Under tiden badas huden med fukt och aktiva, icke-irriterande ingredienser i olika serum.

Förmågan att återfukta huden skiljer HydraFacial från alla andra hudbehandlingar. Huden känns fräsch och len längre efter behandling med HydraFacial. För dig som har aktiv acne rekommenderar vi att du behandlar din problemhy hos oss innan du genomför HydraFacial, boka en Gratis Hudkonsultation. hos Jamila Hudterapeut .

Är HydraFacial rätt för dig?
Behandlar fina linjer och rynkor
Förbättrar elasticitet och fasthet
Ger lyster och jämnare hudton
Förbättrar fet och acnebenägen hy
Återställer fuktbalans och elasticitet
Ja, HydraFacial passa alla.

HydraFacial – Tid: 40min | Pris: 750kr

Infuzion System Skinbooster Utan Nålar

Infuzion System
Infuzion System – en helt ny nålfri behandlingsmetod

Vad är Infuzion System?

Infuzion System är en revolutionerande behandling som slussar in skinboosters ner i huden till subkutan vävnad via hårfollikeln och svettkörteln.

Man för ner hyaluronsyran med hjälp av galvaniserad ström och en patenterad roller som rullas över hudytan.

Detta skiljer sig ifrån andra skinboosters där hyaluronsyran förs ner i huden genom ett par hundra nålstick.

Hur går en behandling till?

Fyra olika zoner går att behandla; ansikte, hals, dekolletage och händer.

Det går även att fokusera på specifika problemområden som mörka ringar under ögonen, nasolabialveck, kråksparkar, rynkor runt munnen samt för att få lite fylligare läppar.

Behandlingen ger omedelbar effekt. Fina linjer och mindre rynkor fylls ut. Huden blir återfuktad på djupet och får en jämn och fin yta med lyster.

Hur länge håller resultatet?

För ultimat och hållbart resultat (6 mån) rekommenderas en behandlingskur på tre behandlingar med en veckas mellanrum.

Därefter behövs endast en underhållande behandling var sjätte månad.

Ord pris : 1900kr

Infusion System Film

Skinbooster Aquachine BR

AQUASHINEBR är en hudföryngrande och anti-pigmenterande mesoterapiprodukt som består av bioaktiva ingredienser inklusive hyaluronsyra, multi-vitamin och aminosyror.

Fördelar med aktiva ingredienser:

-Reducera rynkor och förbättra hudens elasticitet genom att generera nya hudceller.
-Vitalisering av trött och tråkig hud genom att maximera cellförökningen och minska hudproblemet.
-Reducera och förhindra hyperpigmentering, nedreglerar melaninsyntes, vilket minskar hudpigmentering, åldriga fläckar och fräknar.
-Pure Hyaluronsyra återfuktar huden och drar åt porerna

Viktiga ingredienser i REVOFIL Aquashine och REVOFIL Aquashine BR

1. Rejuline (Acetyl Decapeptide-3)
Mikroskopbilden (X400) av hudavsnitt av histokemisk färgning (H&E-färgning) efter 14 dagars behandling av Rejuline (10 ppm) innehållande grädde.

2. CG-TGP2 (oligopeptid-34)
Vid jämförelse av cellmorfologi observerade vi den minskade melanosombildning i CG-TGP2-behandlad melanocytcellinje.

3. CG-EDP3 (Oligopeptid-24)
Reglering av hyaluronsyra och elastinuttryck

4. CG-Purilux (Oligopeptid-51)
Morfologisk förändring av melanocytcellinje

Discover a beautiful you with our new Makeup Essentials

Kom!

Lämna vardagen och kliv in i en värld fylld av upplevelser där DU får andrum men också inspiration till ett sunt inre och ett nytt vackert yttre.

SEND US A MESSAGE

KONTAKT INFORMATION

adresss

Näktergalsvägen 18,
352 42 Växjö

mobile-01

Phone: +46 7287 64 08

Har du frågor om hur vi kan hjälpa dig? Skicka ett e-postmeddelande så kommer vi att kontakta inom kort.